Minulla on vain kissan silmät … Jouerin uusi nestemäinen shimmer eyeliners in Lynx, Leopard sekä Panther

Valtava kissan rakkaus! Uusi Jouer nestemäinen shimmer eyeliners Leopardissa, Pantherin sekä Lynx (22 dollaria kukin), kolme uutta sävyä juuri lisäsi pitkän aikavälin linja … Käytän Panther
Meow-ZA! Minulla on ollut suuri olin aika tänään näillä kolmella uudella nestemäisellä shimmer eyelinereillä Jousta – Bronzy Brown Leopard, kimaltelevat Gunmetal Grey Panther sekä Golden Khaki Lynx.

Tietenkään et voi mennä pieleeni kirjassani valtavilla kissan nimillä, mutta se ei ole ainoa syy, miksi pidän “em. Minäkin uskon, että he ovat todella helppokäyttöisiä, niin pitkälle kuin nestemäiset vuoraukset menevät.

MAINOS

Ylhäältä alas, se on Leopard, Panther sekä Lynx

Monipuolinen puhdas piirtää mukavia, ohuita viivoja, joten voin tehdä kissan silmänylinjani kapeaksi tai huskyiksi, kuten haluan (välilehdet aina äänestävät jälkimmäiselle “. Mene husky, nainen! Mene Husky!”) Sekä Kaava ei harhauttaa tai vaeltaa halkeamia sekä kalkkareita (myös ymmärretty hienoiksi viivoiksi).

Voin myös käyttää tätä koko ajan ilman, että sinun tarvitsee huolehtia vuorauksen haalistumisesta tai tahroista, mikä on merkittävä plus, kun työskentelet 14-16 tunnin siirtymistä asiantuntijana PET-avustajana.

Vasemmalta: Lynx, Leopard sekä Panther
Vai niin! Olen käytännössä muisteta kertoa teille kiiltävästä viimeistelystä. Uskon, että välilehdet tykkää siitä, koska kun käytin sitä tänään samoin kuin hän katsoi minua huoneesta, hän hidas vilkkui, mikä kissa-puhuu “Minä lurve sinua, nainen”.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Ok … Minun pitäisi todennäköisesti “rauhaa” ennen kuin uskot, että olen täysin ylittänyt kissan naisen maalle paluuta.

Mutta ennen kuin menen! – Viimeinen asia. Sinun pitäisi todennäköisesti hyödyntää yhtä paljon tätä linjasta kerrallaan, koska kun olen kasattu sitä, se aloitti näköinen hardikastin.

MAINOS

Vain jotain pitää mielessä …

Hinta: 22 dollaria
Saatavuus: Tarjotaan nyt Internetissä sekä Jouer-laskurit Valitse Nordstrom sekä Henri Bendel -myymälät
Makeup ja Charm Blog Arvostelu: B +

Ystävällinen yhteisön charmin addict,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post