Becca Erittäin ensimmäinen kevyt suodatin käsitellä alukearviointi

Becca Erittäin ensimmäinen valon pohjusuodatin, 38 dollaria
Becca Backlight Deal Primerin kanssa kokonaan sävyttää, samoin kuin pidän siitä niin paljon, että aina pidät pullon valmiustilassa!

Mutta tiedät … En vain ymmärrä tätä uutta violetti versio siitä, uusi becca erittäin ensimmäinen valo käsittelee aluke (38 dollaria).

MAINOS

Kuten taustavalo, se on helmi, jossa alukkeella, jota käytät ennen perustaa kosteuttaa ihoa ja auttaa sitä näyttämään enemmän valoisaksi ja vähemmän puutteellisemmaksi, mutta jossa taustavalo on persikka beige helmi, ensimmäinen valo on pelkkä, viileä Toned Violet Pearl.

Ensimmäisellä valolla on myös sitruseksenkki, kun taas taustavalo on epämiellyttävä.

Olen testanut hyvin ensimmäistä valoa noin viikon ajan, samoin kuin ya tiedä … Se ei tee mitään minulle. Ihoni näyttää enemmän tai vähemmän täsmälleen sen jälkeen, kun käytän sitä. Epäilen, että violetti helmi on yhtä hyvin hienovarainen minulle.

Becca erittäin ensimmäinen kevyt pohjusuodatin, sekoitettu ja epäselvä
Olen kokeillut sitä sinänsä paljaasta ihosta, pohjan alla, ja olen jopa lisännyt sen sävytetty kosteusvoide. Kumpi tavalla en todellakaan näe eroa.

Ehkä se on tarkoituksenmukaista, samoin kuin en vain kohdemarkkinat. Bottom Line, tämä menetelmä on myös rauhallinen minulle. Uskon, että oleskella minun kokeiltu ja todellinen taustavalo.

Ensimmäinen valo tekee kuitenkin upeita arvosteluja. Se on tällä hetkellä 4 1/2 tähteä 5: stä Sephora-verkkosivustolla, joten siellä on hyviä tarjouksia ihmisistä, jotka pitävät siitä.

Jos olet kiinnostunut, se on tarjolla nyt Becca Counters, Sepha, Ultaa sekä verkossa. Se on 38 dollaria 1-oz: lle. pullo.

Käytätkö koskaan taustavaloa? Mitä sinusta tuntuu?

MAINOS

Ystävällinen yhteisön kauneudenhaku,

Karen

P.S. En voi olla vain googled “Mitä tehdä, kun lapsi heittää tantrumin.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Pyöreä keskiyönPyöreä keskiyön

En ole tyypillisesti hereillä “pyöreä keskiyö, mutta voin vain pysyä tämän Mac Eyeshadowin. Mac ylimääräinen ulottuvuus luomiväri kierroksella keskiyöllä (19,50 dollaria), Glamourin Daze-kokoelmasta. MAINOS

Ensimmäiset näyttökerrat MAC-luomiväri X 15 lämpimät ja hämmästyttävät neutraalit palettimet Silmistä Mac-kokoelmassaEnsimmäiset näyttökerrat MAC-luomiväri X 15 lämpimät ja hämmästyttävät neutraalit palettimet Silmistä Mac-kokoelmassa

Vain nopea ilme ja jotkut ajatukset uudesta 15-Pan lämpimästä neutraalista ja hämmästyttävästä neutraalista x 15 silmän paletteista silmistä Mac-kokoelmassa (molemmat ovat saatavilla nyt 85 dollaria). Lisää kuvia ja värit tulevat