Kokeile liittämällä nestemäistä eyeshadow nestemäisellä eyelinerilla suurille tarjouksille bang teidän meikki buck, samoin kuin paljon jutella harrastuksista!

Hei siellä!
Hyvää huomenta ystävä! Olen edelleen nestemäisessä luomivärissä. Käytän epätavallista muutosta pysymään altis nestemäinen luomiväri melkein neutraalissa ja kliinisesti melko yksinkertainen vuoraus ruskea. Tämä on uusi ensisijainen tapa saada suuria haukkuja makeup buck – nestemäinen luomiväri sekä nestemäinen liner combo. Se ei ole yhtä helppoa kuin sen lopussa, minusta tuntuu erittäin koostuvan, varsinkin kun teen monokromaattisen meikki näyttävät edellä kuvatulta.

Makeup käytetty tässä ilmeessä

Silmät: Epätavallinen vetoomus Nestemäinen Eyeshadow melkein luonnollisessa, Clinique melko yksinkertainen liner ruskea, Laura Mercier kaviaari ripsiväri (Side Huom: En rakastan tätä niin paljon kuin käytän), Chanel Kid kulmakynä kynä syvä ruskea

Base: Laura Mercier sävytetty kosteusvoide vehnän, Mac mineralisoi skinfinish luonnollinen keskikokoinen kultainen, tiimalasi verhon retusointi nestettä hiekkaan sekä epätavallinen valitus punastua melkein aprikoosissa

Lip: Mac Powder Kiss Nestemäinen Lipcolour hieman Tamed

Muista muutama viikko takaisin, kun puhuimme harrastuksista? Olen uskonut paljon keskusteluista, joita meillä oli kommenteissa, samoin kuin olen tehnyt päätöksen aloittaa hidas ja ottaa se helposti. Luonnollinen kaltevuus on hypätä vaikeaan harrastukseen, kuten kalliokiipeilyä tai löytää uusi kieli, mutta kun otetaan huomioon, että tämä on vuosi, aion hoitaa itseäni ylimääräisen lempeyden ja TLC: n kanssa (se on minun suunnitelmani sekä minä ” M pysymään sen kanssa!), olen tehnyt päätöksen tehdä jotain erilaista.

MAINOS

Kaikki harrastukset, joita tarkistan, on oltava yksinkertaisia, yksinkertaisia ​​ja hauskoja. Tässä mitä sain tähän mennessä:

Lukeminen puhtaasti iloksi.

Olen aina halunnut lukea, mutta jotenkin jonkin verran menetelmällä, jonka sain käsitteen, että jos tarkistan kirjan, minun piti arvioida sitä täällä MBB: ssä tai sosiaalisessa verkossa, jotta se kannattaa aikaa. Aion mennä. Jos todellakin kuin jotain ja haluat puhua, varmasti, teen sen. Ei kuitenkaan painetta.

Hauskaa, hauskaa, hauskaa
Kuunnella podcasteja.

Tarkoitan, onko tämä edes ajatellut harrastusta? En tiedä, mutta haluan tehdä sen, samoin kuin voin kuunnella, kun kävelen, tekemällä hiukset tai astiat. Nykyinen edullinen podcast on NPR-elämässä. Pidän siitä, että näyttelyt ovat 20 minuuttia tai vähemmän sekä miten olen aina löytänyt jotain kiehtovaa tai uutta. Olen juuri kuunnellut yksi siitä, mitä tehdä, jos ajoneuvosi koskaan jää kiinni jiffy tulva!

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Kävely.

Joskus kuuntelen podcastia, usein minä vain nautin tuntuu ympärilläni ulkona.

Valitse kävely!
Olen myös äskettäin saanut aikuisen värikirjan! Asetin hälytyksen muistuttamaan itseäni tekemään sitä pari päivää, vaikka se olisi vain 10 minuuttia.

I believe ultimately I’ll have a lot more time as well as a lot more energy to open myself as much as hobbies that push me more. Nyt uskon, että tämä on suuri alku.

Have you chosen up any type of new hobbies recently? Or would you like to talk about a pastime that you do as well as love? Please let me understand in the comments. I believe it’s fascinating as well as likewise extremely crucial that we do things solely just for us, as well as I’m going to make that a concern this year.

MAINOS

I hope you’re having a incredibly Wednesday!

Ystävällinen yhteisön valituslääketieteesi,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post